08:00  |  Alo mirëmëngjesi                (Së Shpejti)

09:00  |  Horoskopi                           (Së Shpejti)

09:15  |  Zyra e Ankesave                (Së Shpejti)

10:00  |  Lajmet Fllesh                      (Së Shpejti)

15:00  |  Pasditja me Top Elita Radio               

20:00  |  Urime Dhe Përshendetje            

21:00  |  Mikrofoni i Hapur Programi i Natës

gallery/bf0bb3f5cac1d47e0c1a0c50d632e65f_990x250

           Na Kontaktoni ne:

  Na Gjeni Dhe Ne Facebook  

 Drejtor i RadioDardania

            Sadat Fejzi

gallery/screenshot_4
gallery/screenshot_5

Ndegjona Ne :

gallery/e72427988dee9c225f16bed6c01e1248_150x180
gallery/59ae3054b723d711f5f5983033a9f8b3_150x180
gallery/426b2f4de303159ea7e50714ec9f5098_249x300

Kompania Mogilla

gallery/ee2320aeebf43b21bb285d20a0eb35d3_250x200
gallery/ec269deec1ee5431cbe4a6411b84ca95
gallery/32a9f93108422ce342a99902fffb5ae6_650x240
gallery/screenshot_6

Lajme Nga GazetaShqiptari.Com