Drejtor Gjeneral Dhe Sponzor i Emisioneve Shpat Castrati

gallery/cooltext327243665263386
gallery/64836401_2220934724699858_2958254966747168768_n

Kontakto Ne Top Elita Radio

gallery/51-ateybibl

              Top Elita Radio

         Ndegjo Top Elita Radio Ne Dy Platforma

                             Android Dhe ISO

           Top Elita Radio Ne

gallery/5b656577108c5d432c38f3da3de27418
gallery/c7ce0e1e1f14beb07e5a7042228c20a0

  Na Ndjekni Ne Rjetet Sociale

gallery/screenshot_5
gallery/screenshot_6
gallery/screenshot_7
gallery/screenshot_8

              Top Elita Radio

gallery/560110c6b960263592cd9d35e73a4b6d

    Hiti i Javes

Skype : TopElitaRadio  & Viber : +38349505711

Marketing

Top Elita Radio fton të gjitha bizneset në Kosov Dhe Diaspor që të reklamojnë produktet e tyre, kështu duke ndërtuar brendinë tuaj duke reklamuar në Uebin tonë! Tel : 049563767

 

 

Më shumë rreth çmimeve na shkruani në Email:  topelitaradio@hotmail.com

 

 

Më poshtë gjeni Banner-at sipas vendit dhe kohsgjatjës në detaje.

 

 

Ky banner shfaqët në momentin kur hapet portali TopElitaRadio.Com

 

 

(BANNER 1)  728×90

 

Po ashty ky banner shfaqet në momentin kur hapet Portali TopElitaRadio.Com

 

(BANNER 2) 300×250

 

Ky baner shfaqet me të klikuar artikulli në fillim të qdo artikulli…

 

(BANNER 3) 728×90

 

Ky banner shfaqet nga ana e djatht ne momentin kur klikohet qdo

artikull…

 

(BANNER 4) 300×250

 

Në fund të qdo artikulli të TopElitaRadio.Com

 

(BANNER 5) 336×280

 

Menyja rense TopElitaRadio.Com

 

(BANNER 6) Sipas porosisë…

 

Sqarim:

 

Qdo banner tjetër mundët të rregullohet sipas nevojës apo kërkesës! 

Tel: 049256467

gallery/screenshot_1