Drejtor Gjeneral Dhe Sponzor i Emisioneve Shpat Castrati

08:00  |  Alo mirëmëngjesi                (Së Shpejti)

09:00  |  Horoskopi                           (Së Shpejti)

09:15  |  Zyra e Ankesave                (Së Shpejti)

10:00  |  Lajmet Fllesh                      (Së Shpejti)

15:00  |  Pasditja me Top Elita Radio               

20:00  |  Urime Dhe Përshendetje            

21:00  |  Mikrofoni i Hapur Programi i Natës