Drejtor Gjeneral Dhe Sponzor i Emisioneve Shpat Castrati

gallery/cooltext327243665263386
gallery/64836401_2220934724699858_2958254966747168768_n

Kontakto Ne Top Elita Radio

              Top Elita Radio

         Ndegjo Top Elita Radio Ne Dy Platforma

                             Android Dhe ISO

           Top Elita Radio Ne

gallery/morrri

Parashikimi i Motit Ne Kosov

Radio e re në internet e cila nuk do të mbartë asgjë nga Radiot e vjetra të cilat deri më sot i keni dëgjuar. Top Elita Radio nuk do të jet njëra nga ato Radio pa ndonjë cilësi të veçantë dhe e vetmja tërheqje të jet muzika pa hesap në transmetim ( Shundi, Kiqi , Tallavaja ) E di që keni mall për lajme profesionale dhe për zëra profesionalë. Kam dëshir që me ndihmën tuaj kjo mos të jet një radio e thjeshtë por një radio e cila do të shndërrohet në fenomen për të gjithë 

gallery/5b656577108c5d432c38f3da3de27418
gallery/c7ce0e1e1f14beb07e5a7042228c20a0

  Na Ndjekni Ne Rjetet Sociale

gallery/screenshot_5
gallery/screenshot_6
gallery/screenshot_7
gallery/screenshot_8

              Top Elita Radio

gallery/560110c6b960263592cd9d35e73a4b6d
gallery/screenshot_4

Na Gjeni  edhe ne Facebook

shqiptarët në të katër anët e botës.Pa diskutim, kjo radio do të jet një radio ndryshe nga të tjerat. Dua që kjo radio të jet e të gjitha moshave, për një arsye të thjesht: të rinjtë ta gjejnë veten aty, ndërsa të moshuarit të ndihen të rinjë. Dëshira ime është të ndaj me ju jo vetëm punën, por edhe suksesin. Në radio përveq këngëve shqipe do të transmetohen edhe zhanret nga muzika botërore sepse kjo radio do jet në dispozicion për gjithë hapësirën shqipfolëse në Ballkan, Evrop dhe në Botëdhe i gjithë ky sukses, të jet i yni i përbashkët,pa asnjë reklamë shtetërore apo lidhje politike. Përvoja 20 vjeçare ,respekti dhe dashuria e juaj më japin një siguri të flas për “identifikim”, marr parasysh që pothuajse e gjithë tradita dhe suksesi ndërtohet mbi shumë risi e të veçanta origjinale. E njëra prej tyre është “identifikimi si identitet”, që shprehet në cilësinë e zërit të folësit, cilësinë e artikulimit, formimin e përgjithshëm profesional dhe atë specifik.FALAS vetëm duke qen të lidhur me internet,në PC,Telefon,Tablet etj ,do keni mundësi të uroni dhe përshëndetni të dashurit tuaj,të dëgjoni lajmin e shpejtë,duke e sjellë lajmin e fundit pa e përsëritur atë për të gjitha fushat, nga vendi e bota. Të ftuar në radio do të jen personalitete të të gjitha fushave, artistët më të mirë të muzikës dhe ata që angazhohen për të mirën e komunitetit ku jetojnë. Në skemën programore do të përfshihen emisione që iu dedikohen të gjitha moshave, duke u përkujdesur për informacione, programe kulturore, argëtuese, sportive etj. Në dispozicionin tuaj do të jet edhe web-faqja zyrtare, në të cilën çdo vizitor do ta ket qasjen të lirë, pa pasur nevojë regjistrimi. Top Elita Radio me përmbajtjen e vet të transmetimit do të dëshmoj se nuk i përket ndonjë klani politik, dhe nuk do ti nënshtrohet apo nuk do ti bëhet zëdhënës asnjë klani politik. Ashtu si deri sot edhe më tej do të vazhdojë me punën e palodhshme që gjithmonë të jem pranë dëgjuesve dhe qytetarëve shqiptarë në Shqiptari dhe kudo në Botë, duke ju ofruar muzikën, informacionet dhe emisionet më cilësore që një radio mund të transmetojë.Gjithashtu Top Elita Radio do të jet në dispozicionin tuaj për reklamat,njoftimet dhe shpalljet e vogla. Ju mirëpres të gjithëve të bëheni pjesë e Radios dhe mediumit më të ri në internet.

Programi - Top Elita Radio

Top Elita Radio

    Hiti i Javes

Skype : TopElitaRadio  & Viber : +38349/505-711

Reklamo Biznesin Tuaj

google-site-verification: google5f8d84f194483f14.html